Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Elke maand verloten we een GRATIS proefrit in de electrische auto Renault Twizy:

Over ons

HW Solar ontwerpt, engineert en installeert een alternatieve, duurzame energievoorziening uit wind en zon. Daarnaast verkoopt en installeert HW Solar oplaadpunten voor diverse soorten elektrische voertuigen. Om dit op een betrouwbare basis te kunnen doen, beschikken wij over alle certificaten die er momenteel in Nederland op dit vakgebied zijn zodat u verzekerd bent van uiteindelijk jarenlang profijt van lagere energiekosten.

Missie

Het leveren van complete oplossingen op het gebied van duurzame energie aan particulieren en ondernemingen. Met name gaat het hierbij om installaties voor windstroom, zonnestroom en zonnewarmte, maar ook om oplaadsystemen voor elektrisch vervoer, opslagsystemen voor stroom en duurzame mobiliteitsoplossingen.

Visie

Wij zien wij dat de energievoorziening van elektriciteit, verwarming en warm water in particuliere huishoudens, bedrijfsgebouwen en overheidsgebouwen gebaseerd op het gebruik van fossiele brandstoffen eindig is. We beseffen dat er alternatieven voor energieproductie met eindige brandstoffen moeten worden ontwikkeld en toegepast. Eén van deze alternatieven is het gebruik maken van duurzame energiebronnen zoals wond- en zonne-energie die in principe oneindig is. HW Solar v.o.f. wil een bijdrage aan leveren aan het stimuleren en toegankelijk maken van het gebruik van duurzame energiesystemen en mobiliteitsmiddelen.

Projecten

woning Strijen

8.030 Wp geïnstalleerd vermogen

22x LG Solar 365

1x SolarEdge SE7K

opbrengst

lees meer

Referenties

J.H. Roos

Prettige samenwerking met HW Solar. Snel en perfect aangebracht. Voor iedereen aan te bevelen !

lees meer

Contact

  • HW Solar v.o.f.
  • Wilhelminastraat 17
  • 3262 SV Oud-Beijerland
  • T 0186-620165
  • F
  • info@hwsolar.nl

Volg ons