Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Elke maand verloten we een GRATIS proefrit in de electrische auto Renault Twizy:

Diensten

advies & ontwerp

Een essentieel onderdeel van het ontwerpen van een zonnestroomsysteem is het bepalen van de energiebehoefte voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst (stel de komende 25 jaar). De adviseur van HW Solar kan u hiermee van dienst zijn. Tevens dient er gekeken te worden naar mogelijkheden die er zijn om energieverbruik terug te dringen, zoals bijvoorbeeld isoleren, een zonnewarmtesysteem of warmte terugwin. Hierdoor vermindert u de energiebehoefte en kunt u eventueel de capaciteit verkleinen of heeft u meer mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst.

Wanneer de energiebehoefte in kaart is gebracht adviseert HW Solar u en/of uw installateur over systeemontwerp, de materiaal- en componentenkeuze, biedt ondersteuning bij technische vragen, maakt projectcalculaties en verstrekt technische projectdocumentatie.

montage & installatie

De zonnepanelen op het dak monteren kunt u, wanneer u handig bent, zelf ter hand nemen; zelf elektrotechnisch installeren is echter alleen toegestaan bij systemen onder de 2,25 Ampère, oftewel circa 600 Wp (wattpiek).

Grotere systemen dienen bij voorkeur te worden gemonteerd door specialisten in verband met valveiligheid constructieberekeningen bij ballast, waterhuishouding op het dak etc. Systemen met een grotere opbrengst dienen uitsluitend door een erkende elektrotechnische installateur uitgevoerd te worden omdat hiervoor veelal werkzaamheden in de groepenkast noodzakelijk zijn.

Projecten

woning Strijen

8.030 Wp geïnstalleerd vermogen

22x LG Solar 365

1x SolarEdge SE7K

opbrengst

lees meer

Referenties

J.H. Roos

Prettige samenwerking met HW Solar. Snel en perfect aangebracht. Voor iedereen aan te bevelen !

lees meer

Contact

  • HW Solar v.o.f.
  • Wilhelminastraat 17
  • 3262 SV Oud-Beijerland
  • T 0186-620165
  • F
  • info@hwsolar.nl

Volg ons